کد خبر:۹۱۵۴۸۹

واکسیناسیون جانبازان و سالمندان آغاز شد

در ادامه فاز ۱ واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ و بدنبال آغاز واکسیناسیون کادر درمان، واکسیناسیون سالمندان و جانبازان و کارکنان آسایشگاه‌ها ها نیز عملا در روز پدر، سالروز ولادت مولای متقیان علی(ع) آغاز شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در ادامه فاز ۱ واکسیناسیون علیه بیماری کوویو ۱۹ و بدنبال آغاز واکسیناسیون کادر درمان، واکسیناسیون سالمندان و جانبازان و کارکنان آسایشگاه‌ها ها نیز عملا در روز پدر، سالروز ولادت مولای متقیان علی ع ساعتی پیش با حضور وزیر بهداشت در آسایشگاه سالمندان کهریزک آغاز شد.

ظرف هفته پیش رو با ادامه واکسیناسیون خط مقدم درمان و سالمندان و جانبازان مقیم آسایشگاه ها، تا قبل از نیمه اسفندماه واکسیناسیون مرحله اول ۱۱۰ هزار نفر از افراد گروه هدف فاز یک انجام شده که تنها ۲ دهم درصد کل جمعیت هدفی است که تا گایان برنامه واکسیناسیون باید واکسینه شوند، همچنین واکسیناسیون دز دوم دریافت کنندگان واکسن نیز ۱۲ اسفند طبق برنامه زمان بندی و سه هفته بعد از دریافت دز اول انجام خواهد شد.

تلاش بر این است با محموله‌های بعدی واکسن که ظرف روز‌های آتی بتدریج وارد کشور خواهد شد تا قبل از سال جدید، واکسیناسیون در گروه‌های هدف فاز یک انجام شود و با شروع سال جدید شاهد واکسیناسیون گروه‌های هدف فاز ۲ بترتیب اولویت مندرج در سند ملی واکسن کرونا خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار