کد خبر:۹۱۵۵۱۴

هوای اکثر مناطق کشور گرم خواهد شد / ورود سامانه جدید بارشی به کشور

امروز کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد در اکثر مناطق کشور رخ خواهد داد که این کاهش دما در شرق و جنوب شرق حدود ۸ تا ۱۲درجه خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، براساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، امروز در برخی مناطق شمال و مرکز هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان و شمال سیستان و بلوچستان بارش پراکنده گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. همچنین امروز در ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات کرمان بارش برف رخ خواهد داد. آسمان تهران امروز کمی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

شنبه و یکشنبه در اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود و در ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه برخی مناطق شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، جنوب شرق، شرق بارش پیش‌بینی می‌شود. سه‌شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت مرز‌های غربی وارد کشور می‌شود و فعالیت این سامانه بارشی در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، مرکز وشمال شرق کشور خواهد بود.

امروز کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد در اکثر مناطق کشور رخ خواهد داد. این کاهش دما در شرق و جنوب شرق حدود ۸ تا ۱۲درجه خواهد بود. طی این مدت با توجه به کاهش محسوس دما در ساعات شب و صبح در بخش‌هایی از سواحل دریای خزر و مرکز کشور، احتمال یخبندان سطحی معابر وجود دارد و از شنبه تا اواخر هفته روند افزایش دما را در بیشتر مناطق کشور شاهد خواهیم بود. امروز در شرق و جنوب شرق وزش باد طی امروز و فردا نواحی شرقی و مرکز خلیج فارس مواج است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار