انتقال رشادت‌هاي رزمندگان باعث ايجاد انگيزه در نسل جوان مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۷۲
يك رزمنده فاع مقدس شيراز:

انتقال رشادت‌هاي رزمندگان باعث ايجاد انگيزه در نسل جوان مي‌شود

يكي از يادگاران هشت سال دفاع مقدس شيراز گفت: انتقال رشادت‌ها و دلاوري‌هاي رزمندگان باعث ايجاد انگيزه و پشتكار در بين نسل جوان مي‌شود و تأثير بسيار مثبت و مؤثري بر آنها ‌مي‌گذارد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، سيد كرامت الله حسيني ديشب در يادواره شهداي پايگاه هاي بسيج مصبحين و امام رضا(ع) شهرستان كازرون در مسجد جامع شيخ اين شهرستان اظهار داشت: نسل جوان بايد با زنده نگه‌داشتن رشادت‌ها، دلاوري‌ها و ايثارگري هاي رزمندگان، جانبازان و شهدا در راستاي آباداني كشور و ميهن عزيز اسلامي ما حركت كنند.

وي افزود: انتقال رشادت‌ها و دلاوري‌هاي رزمندگان باعث ايجاد انگيزه و پشتكار در بين نسل جوان مي‌شود.

اين رزمنده و يادگار هشت سال دفاع مقدس با تاكيد بر اطاعت از ولايت، خاطرنشان كرد: در وصيت نامه هاي شهدا بر ولايت پذيري تاكيد شده است كه وظيفه ما است به آن عمل كنيم و راه آنها را ادامه دهيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار