آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۹۰۸
صیدی در گفتگو با دانشجو:

دو خوابگاه دانشجویی دانشگاه ایلام در سال ۱۳۹۹ بازسازی شد

معاون دانشجویی دانشگاه ایلام گفت: در سال ۱۳۹۹ اقدام به بازسازی دو خوابگاه دانشجویی دانشگاه کردیم و قرار است در تابستان ۱۴۰۰ یکی دیگر از خوابگاه‌های دانشگاه که دخترانه است را بازسازی و نوسازی کنیم.

//دو خوابگاه دانشجویی دانشگاه ایلام در سال ۱۳۹۹ بازسازی شدند

مهدی صیدی، معاون دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه ایلام دارای ۹ خوابگاه دانشجویی شامل ۴ خوابگاه دخترانه و ۵ خوابگاه پسرانه است.


صیدی با بیان اینکه خوابگاه‌های دانشگاه ایلام در مجموع از ظرفیت اسکان ۴۰۰۰ نفر برخوردارند، افزود: در سال ۱۳۹۹ اقدام به بازسازی دو خوابگاه دانشجویی دانشگاه کردیم و قرار است در تابستان ۱۴۰۰ یکی دیگر از خوابگاه‌های دانشگاه که دخترانه است را بازسازی و نوسازی کنیم.


معاون دانشجویی دانشگاه ایلام اظهار کرد: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی از محل کمک‌های صندوق رفاه صورت گرفته و در کل تا به الان ۴ خوابگاه بازسازی و نوسازی شدند و مابقی خوابگاه‌ها نیز به مرور بازسازی می‌شوند.


وی در خصوص وضعیت اسکان دانشجویان در ایام نوروز، اظهار کرد: با اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا، فعالیت حضوری دانشگاه محدود شده، اما در صورتی که دانشجویان تحصیلات تکمیلی پروژه‌ای و تحقیقاتی با تایید استاد مربوطه نیاز به اسکان در خوابگاه‌ها داشته باشند، در ایام نوروز و بعد از تعطیلات، می‌توانند در مهمانسرا‌های دانشگاه اسکان داشته باشند و از این بابت مانعی وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار