آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۰۳۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

تولید ماده ضد التهاب برای پیشگیری از بیماری پارکینسون و آلزایمر به همت محققان شیرازی

مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زردچوبه گفت: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون آلزایمر موثر است.

مژگان حاجی زمانی، مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا استان فارس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تولید صنعتی اتانول از پرمیت گفت: تولید اتانول در ایران و کشور‌های خاورمیانه از پسماند آب پنیر برای اولین بار صنعتی می‌شود و از این حیث حائز اهمیت بسیار است. با این حال در برخی کشور‌های پیشرفته اروپایی و آمریکا مانند ایرلند، سوئد، سوییس و نیوزلند برای بیش از ۲ دهه بصورت موفقیت آمیزی در حال انجام است.


حاجی زمانی مطرح کرد: محققین در ایران و جهان فرایند تولید اتانول از آب پنیر را با میکروارگانیزم‌های خاصی مورد ارزیابی قرار داده و موفق به افزایش راندمان تولید در حد قابل مقایسه با مواد اولیه متداول مانند ملاس نیشکر و شربت ذرت شده اند.


مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا در ادامه با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زرد چوبه خاطرنشان کرد: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون، الزایمر و مبارزه با بیماری‌های حساسیتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار