۵۰ درصد از هزینه‌های پژوهشی به دانشجویان فنی حرفه‌ای شیراز پرداخت می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۵۳۸
جامعی در گفتگو با دانشجو:

۵۰ درصد از هزینه‌های پژوهشی به دانشجویان فنی حرفه‌ای شیراز پرداخت می‌شود

سرپرست دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز با اشاره به حمایت دانشگاه از دانشجویان در حوزه پژوهش گفت: دانشگاه از پژوهش‌های دانشجویی حمایت و ۵۰ درصد هزینه را تقبل می‌کند.

۵۰ درصد از هزینه‌های پژوهشی به دانشجویان فنی حرفه‌ای شیراز پرداخت می‌شود

جامعی، سرپرست دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه فنی حرفه ای در تلاش است که به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل و نیاز‌های جامعه را در حوزه‌های مختلف برآورده کند.


جامعی در مورد ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار کرد: وزارت علوم در بحث جهش تولید به دانشگاه‌ها اعلام کرد که طرح‌های مربوط به ارتباط با صنعت را اجرا کنید. در این راستا، چند طرح از سوی دانشگاه برای وزات علوم ارسال شد که از بین آن‌ها دو طرح دانشکده مورد پذیرش قرار گرفت و این طرح‌ها در حال اجرا است.


جامعی با اشاره به حمایت دانشگاه از دانشجویان در حوزه پژوهش خاطرنشان کرد: دانشگاه از پروژ‌های دانشجویی حمایت و حدود ۵۰ درصد هزینه‌های پژوهشی دانشجویان را تقبل می‌کند.

سرپرست دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز در ادامه با اشاره به اقدامات دانشگاه برای مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: دانشکده در ابتدای شیوع ویروس کرونا اقدام به تولید ماسک و گان کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار