کد خبر:۹۲۰۵۹۸
نظری در گفتگو با دانشجو

نهمین مرحله کمک مومنانه دانشگاهیان دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد

معاون دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: نهمین مرحله از کمک‌های مومنانه استادان، کارمندان دانشگاه، خیرین دانشگاه و با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در دانشگاه جهت کمک به اقشار آسیب دیده از کرونا در دانشگاه انجام شد.

اکبر نظری، معاون دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: نهمین مرحله از کمک‌های مومنانه استادان، کارمندان دانشگاه، خیرین دانشگاه و با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در دانشگاه جهت کمک به اقشار آسیب دیده از کرونا در دانشگاه انجام شد.

نظری افزود: طی این اقدام یک بسته کامل به تعداد ۸۲ نفر از نیرو‌هایی که در دانشگاه فعالیت می‌کردند و بر اثر کرونا از کار بیکار شدند شامل (روغن، حبوبات، برنج، سویا، رب گوجه، برنج، قند، ماکارونی) تهیه و توزیع شد.

 

نهمین مرحله کمک مومنانه دانشگاهیان دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار