کد خبر:۹۲۲۵۳۴

آزادی ۳۰ محکوم امنیتی کُرد

پس از سفر‌های رییس قوه قضاییه به استان‌های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی و درخواست علمای اهل سنت این مناطق و وعده رییس دستگاه قضا، ۳۰ نفر از محکومین امنیتی مناطق کُردنشین در لیست اخیر قوه قضاییه به مناسبت نیمه شعبان قرار گرفتند که از سوی مقام معظم رهبری هم با عفو این افراد موافقت شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از کُرد پرس، در سفر‌های آیت الله رییسی به استان‌های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی، یکی از درخواست‌های علمای اهل سنت در ملاقات با رییس قوه قضاییه، عفو؛ تخفیف مجازات و بخشش محکومین امنیتی این مناطق بود، که قوه قضاییه هم در عفو اخیر به مناسبت نیمه شعبان ۳۰ نفر از این محکومین را معرفی و از سوی مقام معظم رهبری مورد پذیریش قرار گرفت.

در آخرین سفر رییس قوه قضاییه به مناطق کُرد نشین که سفر به آذربایجان غربی در ۱۴ اسفند سال ۹۹ بود، امام جمعه مهاباد به صورت رسمی از رییس قوه قضاییه درخواست عفو محکومین امنینی مناطق کُردنشین را مطرح کرده بود.

گفتنی است؛ مقام معظم رهبری روز یک شنبه ۸ فرودین عفو یا تخفیف مجازات یک هزار و ۸۴۹ تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

۱۰۰ نفر از محکومین امنیتی نیز در این لیست عفو قرار دارند که تعدادی از محکومین حوادث ابان ماه سال ۹۸ را نیز شامل می‌شود و از این تعداد ۳۰ نفر از محکومین مناطق کُرد نشین هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار