کد خبر:۹۲۴۵۲۱
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد

شرایط خطرناک کرونا در کشور/در خانه بمانید

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شرایط خطرناک و شیب تند افزایش کرونا در کشور، گفت: درخواست ما از مردم در کلیه گروه‌های سنی این است که تا حد امکان در خانه بمانید و جز در موارد ضروری منزل را ترک نکرده و در صورت نیاز به خروج از منزل ضمن استفاده از ماسک از هرگونه حضور در تجمعات به طور جدی خودداری کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیماسادات لاری، گفت: شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی در سراسر کشور با سرعت رو به افزایش بوده و شیب موارد ابتلا و بستری ناشی از کرونا، در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به مراتب تندتر از خیز‌های دوم و سوم است.

وی افزود: ما در یک جنگ تمام عیار با بیماری کووید-۱۹ به سر می‌بریم و مطمئنا طی روز‌های آتی شاهد افزایش آمار موارد مرگ و میر ناشی از بیماری خواهیم بود.

لاری ادامه داد: حال با توجه به شرایط بسیار خطرناک بیماری در کشور درخواست ما از مردم در کلیه گروه‌های سنی این است که تا حد امکان در خانه بمانید و جز در موارد ضروری منزل را ترک نکرده و در صورت نیاز به خروج از منزل ضمن استفاده از ماسک از هرگونه حضور در تجمعات به طور جدی خودداری کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار