کد خبر:۹۲۴۵۸۴
جاهد در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

اهدای ۷ گوشی هوشمند و تبلت به دانش‌آموزان نیازمند قزوینی

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان آوج استان قزوین گفت: به همت دانشجویان بسیجی استان ۷ گوشی تلفن همراه هوشمند و تبلت به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.

رسول جاهد، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان آوج استان قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در راستای توسعه عدالت آموزشی و رفع محرومیت‌ها و در امتداد اجرای طرح کمک‌های مؤمنانه، ۷ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت به دانش آموزان کم برخوردار در مدارس شهرستان آوج اهدا شد.

جاهد اظهار داشت: با همکاری و همدلی خیرین، در اقدامی خداپسندانه ۴ دستگاه تبلت به ارزش ۱۲ میلیون تومان خریداری و به دانش آموزان نیازمند مدارس شهرستان اهدا شد.

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان آوج در ادامه افزود: همچنین در همین راستا و با همکاری پایگاه محلات امام علی (ع) تعداد ۳ دستگاه گوشی هوشمند به ارزش ۶میلیون و هشتصد هزارتومان خریداری و به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان بسیجی آوج سال گذشته نیز با همکاری خیرین، سه دستگاه گوشی هوشمند را خریداری کرده بودند تا زمینه بهره‌مندی سه دانش آموز از آموزش‌های مجازی در شبکه شاد فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار