دفتر فرهنگ قويترين بازوي اجرايي براي فعاليتهاي فرهنگي دانشگاههاست
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از دانشگاه آزاد اسلامي ساري، صالحي در اين جلسه که صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد ساري برگزار شد گسترش فرهنگ حجاب و عفاف را در سه حوزه استادان، كارمندان و دانشجويان مورد تاكيد قرار داد و اجراي دقيق آيين نامه و قوانين مرتبط با حجاب، برگزاري نشستهاي علمي و تخصصي در مورد حجاب و عفاف، برگزاري كارگاههاي حجاب و عفاف و برپايي نمايشگاههاي ويژه را در جهت ترويج فرهنگ حجاب و عفاف در دانشگاه بسيار ضروري خواند.
وي از طراحي وبسايت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد و گفت: بخش فرهنگي اين وبسايت راه اندازي شده و انتظار ميرود تا همه مسئولين براي تكميل اطلاعات اقدام نمايند.
صالحي نقش مسئولين دفتر فرهنگ اسلامي را در اسلامي كردن دانشگاه و تقويت برنامه هاي مذهبي و ارزشي در دانشگاه را متذكر شد و گفت: دفتر فرهنگ اسلامي قويترين بازو براي اجراي فعاليتها در دانشگاه است و انتظار دارم شما مسئولين دفاتر فرهنگ اسلامي ارتباط خودتان را با رئيس دانشگاه نزديك كنيد.
وي با بيان اينکه پيشرفت دانشگاه به دو عامل مهم و اساسي بستگي دارد كه يكي بخش آموزش و پژوهش است و ديگري فعاليتهاي فرهنگي تاکيد کرد: اميدوارم مسئولين دفاتر فرهنگ اسلامي در اين زمينه گامهاي موثري برداريد و قوي و محكم براي پيشبرد اهداف فرهنگي دانشگاه گام بردارند./انتهاي پيام/