تبديل استان فارس به يكي از قطب هاي صنعت خودرو در جنوب كشور
به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، احمدزاده، استاندار فارس روز گذشته به همراه رئيس پارك سرمايه گذاري فارس، به صورت سرزده از روند آماده سازي و احداث سالن هاي خط توليد كارخانه ايران خودرو استان فارس، در شهر مقدس شيراز بازديد و از نزديك مسائل و مشكلات آنان را مورد بررسي و ارزيابي قرار داد.
وي از توليد سالانه 50 هزار دستگاه خودرو پژو پارس در كارخانه ايران خودرو فارس خبر داد و تصريح كرد: با راه اندازي خط مونتاژ پژو پارس در اين كارخانه، استان فارس به عنوان يكي از قطب هاي صنعت خودرو در جنوب كشور، تبديل مي شود.
احمدزاده بر ضرورت توجه به مزيت نسبي و رقابتي قطعه سازي در استان فارس تاكيد كرد و گفت: متخصصان خودروسازي استان فارس بايد با ارائه راهكارهاي منطقي، زمينه تبديل شدن استان فارس را به قطب صنعت قطعه سازي كشور فراهم كند و كشورهاي حاشيه خليج فارس را نيز تحت پوشش خود قرار دهند.
استاندار فارس تاكيد كرد: در اين راستا همه بسترها را فراهم آورده و از هيچ گونه حمايتي دريغ نمي كنيم.
وي در ادامه از چگونگي آماده سازي سالن هاي مونتاژ، تزئينات و لجستيك بازديد و مشكلات پيش رو براي راه اندازي خط توليد و مونتاژ اين كارخانه را مورد بررسي قرار داد.
بر اساس اين گزارش، خط توليد خودرو استان فارس در زميني به مساحت 20 هكتار با مشاركت 51 درصدي كارخانجات ايران خودرو و 49 درصدي كارخانجات مخابراتي ايران ITMc، در سالن قديمي مخابراتي كما در جنوبي ترين نقطه شهر مقدس شيراز در دست احداث است.
خاطرنشان مي شود، با راه اندازي اين كارخانه كه با سرمايه گذاري بالغ بر 600 ميليارد ريال صورت مي گيرد و زمينه اشتغال 250 نيروي كار ماهر و متخصص استان فارس فراهم مي شود كه علاوه بر ايفاي نقش مثبت در جهت تامين نيروي انساني مورد نياز، مي تواند نياز جنوب كشور را به خودرو پژو پارس تامين كند.
لازم به ذکر است، كار آماده سازي، تجهيز و ساخت سالن و ابنيه هاي ايران خودرو استان فارس تا پايان آبان ماه به اتمام و پس از آن طي مدت 3 ماه كار نصب ماشين آلات و تجهيزات انجام و در دهه فجر به بهره برداري مي رسد./انتهاي پيام/