کد خبر:۹۳۰۵۹۳
سرهنگ رنجبر تشریح کرد

حجم ترافیک در اکثر بزرگراه‌های پایتخت رو به افزایش است

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ آخرین وضعیت معابر پایتخت را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی رنجبر اظهار کرد: وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت در صبحگاه شنبه چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ و در یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان در اکثر معابر و محور‌های شهر تهران ترافیک صبحگاهی آغاز شده و در جریان است.

وی افزود: با رصدی که از معابر پایتخت از طریق دوربین‌های کنترل ترافیک صورت پذیرفت، شاهد شکل گیری و شروع بار ترافیکی در اکثر معابر سطح معابر شهر تهران هستیم.

سرهنگ رنجبر بیان کرد: این معابر شامل بزرگراه شهید همت تا شیخ فضل الله، بزرگراه نواب تا پل هلال احمر، شیخ فضل الله تا تیموری، الله، نیایش تا سعادت آباد و در نهایت بزرگراه شهید حکیم تا شیخ فضل هستند که شاهد ترافیک و حجم بالای تردد خودرو‌ها در آن‌ها هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار