آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۱۱۰۵

دستگیری یک مرد ۵۵ ساله با ۳ کیلو گرم شیشه در ایستگاه مترو صادقیه

رئیس پلیس مترو تهران بزرگ از کشف سه کیلو گرم شیشه در بازرسی از ساک دستی یکی از مسافران مترو، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سعید عطا الهی رئیس پلیس مترو تهران بزرگ گفت: در راستای مبارزه با سوداگران مرگ و وارد کنندگان مواد افیونی، که از مترو برای سهولت تردد استفاده می‌کنند، ماموران پلیس، کنترل مسافران، به خصوص مسافرانی که پس از خروج از پایانه‌های مسافربری، از مترو برای تردد استفاده می‌کنند را مدنظر قرار دادند.

وی تصریح کرد: یکی از مسافران که ساکی در دست داشت و آدرس مکانی را پرس و جو می‌کرد به ماموران پلیس نزدیک و جویای آدرس شد، اما ماموران متوجه رفتار مشکوک وی شدند و پس از تعدادی سوال از متهم که پاسخ درستی به سوالات ماموران نمی‌داد، ساک همراهش مورد بازرسی قرار گرفت.

رئیس پلیس مترو تهران در پایان با اشاره به اینکه در بازرسی از ساک دستی متهم ۳ کیلو گرم شیشه کشف شد، افزود: متهم دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس پیشگیری قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار