کد خبر:۹۳۲۶۹۵
به همت گروه جهادی دانشگاه آزاد قم؛

بسته‌های پروتئینی از سوی جهادگران قم بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد

گروه جهادی دانشگاه آزاد قم اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های پروتئینی حاوی گوشت مرغ بین خانواده‌های نیازمند و کم بضاعت استان قم کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه جهادی دانشگاه آزاد قم به تازگی اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های پروتئینی حاوی گوشت مرغ بین خانواده‌های نیازمند و کم بضاعت کرده است.


این بسته‌ها به ارزش ۵۰ میلیون ریال از محل کمک‌های خیرین تهیه شدند و جهادگران دانشگاه آزاد قم به توزیع آن بین خانواده‌های نیازمند پرداختند.


گروه جهادی دانشگاه آزاد قم از ابتدای شیوع ویروس کرونا تلاش کرده با کمک خیران دانشگاه که متشکل از کارکنان و اعضای هیئت علمی هستند در رزمایش همدلی حضور فعال داشته باشد و این قبیل فعالیت‌های این گروه همچنان ادامه دار خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار