آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۵۲۰۷

اخطار به هواپیمایی کاسپین در پی رفتار نامناسب با مسافر معلول

سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت هواپیمایی کاسپین به دلیل رفتار نامناسب و سلیقه‌ای در برخورد با یک مسافر توانخواه اخطار داد.
اخطار به هواپیمایی کاسپین در پی رفتار نامناسب با مسافر معلول

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، در پرواز ۶۹۱۸ مشهد- شیراز شرکت هواپیمایی کاسپین در ۲۰ فروردین ماه سال جاری، نحوه رفتار نامناسب مهماندار در هنگام ورود به پرواز موجبات ناراحتی یکی از مسافران توانخواه را فراهم آورد.

به آن شرکت تاکید می‌شود با توجه به اینکه در ارائه خدمات به افراد توانخواه اقدامات سلیقه‌ای را در دستور کار خود قرار داده است برابر مقررات و شیوه نامه حقوق مسافر، نسبت به پذیرش افراد توانخواه مطابق با ظرفیت هواپیما و تمهیدات لازم با حضور مهماندار در پرواز اقدام کند؛ لذا ضرروری است، ظرفیت لازم برای تکمیل فرم SSR در سایت‌های مرتبط اینترنتی برای اینگونه مسافران در هنگام تهیه بلیت فراهم شود همچنین ضمن اتخاذ تدابیر مدیریتی لازم برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه به نحو مقتضی از مسافر مذکور دلجویی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار