آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۷۶۵۴

جلیلی: کشور آماده جهش است/ راهکار حل مشکلات را آماده کرده‌ایم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برنامه تدوین شده خود برای دولت آینده گفت: با اراده‌ای که عزم شده، برای اجرای این برنامه نیازمند یک جهاد همگانی هستیم تا جهش بزرگ اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران، در یک پیام ویدئویی خطاب به مردم به تشریح دلایل حضور خود در انتخابات این دوره پرداخت.

متن سخنان جلیلی به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

مردم عزیز ایران، سلام؛

در آستانه‌ یک انتخاب بزرگ قرار داریم؛ انتخابی که می‌تواند نه تنها کشور را از برخی نارسایی‌ها عبور بدهد بلکه می‌تواند یک جهش بزرگ را رقم بزند.

لازمه تحقق این جهش بزرگ، اراده و برنامه است؛ هشت سال است که در دولت سایه، همراه با جوانان شما سعی کرده‌ایم سایه به سایه موضوعات کشور را دنبال کنیم و پاسخ مسائل را جستجو کنیم و از تمام فرصت‌های ممکن برای آنکه چگونه می‌توان کشور را بهتر اداره کرد، استفاده کنیم.

بنای ما این بود که در این راه از جوانان متخصص، اساتید دانشگاه که دارای تجارب علمی ارزنده هستند، از مدیران باکفایت و موفقی که سابقه‌های خوب داشتند و از تمام اصناف و مشاغلی که در عرصه‌های مختلف صاحبنظر هستند، بهره‌مند باشیم.

این بهره‌مندی منحصر در اتاق جلسات نبود؛ در میدان حضور پیدا کردیم و در ۳۱ استان، شهر‌ها و روستاها، شهرک‌های صنعتی و دانشگاه‌ها حضور داشتیم. جمع‌بندی این تلاش‌ جمعی یک تجربه و گنج گران‌بهایی را برای ما به ارمغان آورده است؛ مدعی هستیم که امروز نه تنها می‌توان کشور را اداره کرد بلکه می‌توان آن را جهش داد.

با اراده‌ای که عزم شده، برای اجرای این برنامه نیازمند یک جهاد همگانی هستیم تا جهش بزرگ اتفاق بیفتد. معتقدیم کشور ما می‌تواند در آستانه یک جهش بزرگ قرار بگیرد و شرط آن این است که «نمایش و گزارش و همایش» جای کار اصلی را نگیرد.

کار اصلی اقتضائات خاص خود و مجاهدت‌های خودش را می‌طلبد. در این جهاد بزرگ، بار اصلی و نقش اساسی بر دوش مسئولان است؛ به هر میزانی که مسئولان شانه به زیر بار مسئولیت بدهند، به همان نسبت بار از روی دوش مردم برداشته خواهد شد.

از همه‌ مردم عزیز ایران و بویژه جوانان می خواهم که در این کار بزرگ مشارکت داشته باشند و برنامه‌ها را دنبال کنند؛ اگر می‌بینند مطالب درستی مطرح می‌شود، آن را به گوش دیگران برسانند و همچنین ما را در تکمیل و تصحیح آن یاری کنند. 

دست یاری به سوی همه شما عزیزان دراز می‌کنیم؛ چرا که ثمره مشارکت و تلاش همگانی در عرصه انتخابات برای آینده کشور است.

ان‌شاءالله با این تلاش همگانی، موفقیت بزرگی برای مردم ایران رقم خواهد خورد و چهار سال آینده پر از امید، شکوفایی و موفقیت برای کشور خواهد بود. 

در 20 روز آینده در این زمینه با شما بیشتر صحبت خواهم کرد و برنامه‌ها را به جز به جز و همچنین به صورت جامع برای شما توضیح خواهم داد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار