کد خبر:۹۴۰۴۸۸

هپکو ضمانت‌نامه بانکی برای قرارداد با راهداری ارائه نکرده است / وعده‌های پوچ بانک ملی به کارگران

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد که هپکو اراک هنوز ضمانت‌نامه بانکی برای قرارداد‌های خود ارائه نکرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباسعلی بنی اسدی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد که هپکو اراک هنوز ضمانت نامه بانکی برای قرارداد‌های خود ارائه نکرده است.


بنی اسدی بیان کرد: برای رفع مشکلات شرکت هپکو مقرر شد در قالب ارائه تضامین بانکی و معاملاتی و همچنین طبق قرارداد منعقد شده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ۵۰ دستگاه ماشین آلات از این شرکت خریداری کند که تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نشده است.


معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: طبق آیین نامه شورای اقتصاد باید برای انجام معاملات و در مقابل این پیش پرداخت یک ضمانت نامه بانکی و معتبر ارائه شود که با وجود گذشت چهار هفته از زمان قرارداد تاکنون هیچ ضمانت‌نامه‌های بانکی به سازمان راهداری ارائه نشده است.


وی توضیح داد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکنون معادل ۲۵ میلیارد تومان پیش پرداخت برای خرید این ماشین آلات پرداخت کرده، اما هنوز ضمانت نامه‌ای ارائه نشده است. طبق آخرین صحبتی که با مدیرعامل هپکو انجام شده مقرر شد تا چند روز آینده این ضمانت نامه پرداخت شود تا همکاری لازم با این شرکت انجام شود.


بنی اسدی با بیان اینکه این مصوبه تنها برای کمک به شرکت هپکو بوده و تنها قرار بود که ۵۰ دستگاه خریداری شود، بیان کرد: سازمان راهداری تمامی این ادعا‌ها را که قرار بوده هزار دستگاه یا ۶۰۰ دستگاه خریداری شود، به صورت کامل رد می‌کند.


وی تأکید کرد: سازمان راهداری نیازی برای خرید ماشین آلات راهداری ندارد و این تعداد هم برای کمک بوده و در حال حاضر بسیاری از ماشین آلات سازمان راهداری توسط مهندسان ایرانی اورهال شده است.


گفتنی است، هفته گذشته سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی، پس از جلسه با مدیرعامل بانک ملی خبر داد که این بانک قول داده تا اعتبار مورد نیاز هپکو را برای تولید، تأمین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار