کد خبر:۹۴۱۴۲۱
استاندار تهران:

بیش از ۲۰ هزار نفر در تهران بزرگ وظیفه تامین امنیت را بر عهده دارند

محسنی بندپی گفت: باید زمینه‌ حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای را فراهم کنیم، بیش از ۲۰ هزار نفر در تهران بزرگ وظیفه تامین امنیت را عهده دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در همایش تربیت مدرس عوامل انتظامی مستقر در شعب تهران بزرگ با اشاره به اهمیت انتخابات اظهار کرد: انتخابات میراث گرانقدر انقلاب و امام است و جمهوری به معنای نهادینه کردن اراده مردم است که همواره مورد تاکید امام و مقام معظم رهبری است.

وی افزود: انتخابات به مثابه مردمی کردن حکومت است و امروز بیش از هر زمان‌دیگری نیازمند حضور گسترده مردم در انتخابات هستیم.

استاندار تهران عنوان کرد: همه ما به عنوان مجریان انتخابات باید زمینه‌های حضور پررنگ و حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای را فراهم کنیم؛ به علاوه مهم‌ترین رکن برگزاری انتخابات برقراری امنیت است و همه ما باید شرایط امن را برای حضور بی دغدغه مردم فراهم کنیم.

محسنی بندپی سپس با اشاره به لزوم حضور حداکثری و مشارکت در انتخابات گفت: در تهران بزرگ بیش از بیست هزار نفر وظیفه تامین امنیت انتخابات را برعهده دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار