سفر رئيس جمهور باعث تقويت روحيه خودباوري در گروه‌هاي داخلي لبنان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۳۷۰
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي شاهرود:

سفر رئيس جمهور باعث تقويت روحيه خودباوري در گروه‌هاي داخلي لبنان شد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي شاهرود گفت: سفر رئيس جمهور به لبنان باعث تقويت روحيه خودباوري و اتحاد گروه‌هاي داخلي لبنان شد.

احمد صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، اشتراكات ديني و مذهبي و داشتن روحيه استكبارستيزي و اسلام خواهي را از دلايل سفر رياست جمهوري اسلامي ايران به لبنان دانست و اظهار داشت: تقويت روحيه خودباوري در ملت لبنان و مقاومت بيش از پيش رزمندگان حزب الله كه در خط مقدم نبرد با رژيم غاصب اسرائيل هستند، از نتايج اين سفر است.

وي افزود: مردم لبنان احمدي نژاد را به عنوان منادي اسلام خواهي، عدالت طلبي و آزادي ملت ها از قيد و بندهاي مستكبران مي دانند؛ چرا كه وي عامل به احكام اسلام و توصيه هاي قرآني و همچنين گفتمان امام و انقلاب اسلامي است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي شاهرود با اشاره به اينكه احمدي نژاد تنها رئيس دولتي است كه بدون ترس و واهمه حقايق را بيان مي كند،‌ تصريح كرد: احمدي نژاد به عنوان نماينده گفتمان انقلاب و رهبري به دفاع از حقوق ملت هاي مظلوم در سطح جهان شناخته شده است.

صادقی با اشاره به ترس و واهمه استكبار و بدخواهان اسلام از نفوذ مباني نظام اسلامي و اقدامات رئيس جمهور يادآور شد: آنها از نزديكي ملل مسلمان به همديگر واهمه دارند و از اتحاد و يكپارچگي مردم مسلمان و آزاديخواه در هراسند و بدين جهت همواره دنبال راهكارهاي تفرفه افكنانه مي باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار