بانوان طلبه براي حضور رهبر معظم انقلاب در قم لحظهشماري ميکنند
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام محمدتقي قندي با اشاره به سفر قريب الوقوع رهبر معظم انقلاب اسلامي به شهر مقدس قم اظهار داشت: سفر رهبر معظم انقلاب براي شهر مقدس قم با برکت خواهد بود.
وي از تدارک استقبال گسترده حوزويان از سفر رهبر معظم انقلاب به شهر قم خبر داد و اظهار داشت: بانوان طلبه همچون ساير اقشار براي حضور مقام معظم رهبري لحظهشماري ميکنند.
معاون فرهنگي - تربيتي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران با بيان اينکه آثار سفر مقام معظم رهبري به شهر مقدس قم در امور اجرايي استان و حوزههاي علميه بسيار چشمگير خواهد بود، اظهار داشت: اميدواريم حوزههاي علميه و مسئولان استاني از فرصت به وجود آمده بهترين استفاده را ببرند تا در آينده شاهد رشد هر چه بيشتر اين شهر باشيم.
قندي شهر قم را شهري جهاني عنوان کرد و افزود: نگاه مسئولان به شهر قم بايد فراتر از نگاه به يک استان و شهر معمولي باشد؛ چرا كه بزرگترين حوزههاي علميه جهان در اين شهر مستقر است و بايد براي انجام رسالت جهاني، نگاهها را نيز به اين شهر جهاني کرد.
وي تصريح کرد: شهر قم در عرصه داخلي و بين المللي بسيار تاثيرگذار است و به عنوان يک مرکز علمي و ديني در جهان اسلام شناخته ميشود.
معاون فرهنگي - تربيتي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران ابراز اميدواري كرد كه شهر قم جايگاه واقعي خود را در کشور و جهان پيدا کند.
قندي خاطرنشان كرد: حوزويان و مسئولان حوزوي بايد از موقعيتي که با سفر رهبر معظم انقلاب ايجاد ميشود، کمال استفاده را ببرند و نگاه جديد و برنامههاي جامعي را براي اين شهر تعريف کنند./انتهاي پيام/