کد خبر:۹۴۵۲۵۶
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران:

نخستین اتوبوس برقی ساخت ایران امروز رونمایی می‌شود

ترفع گفت: امروز یک دستگاه اتوبوس برقی محصول مشترک نهاد علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و کارخانه زرین‌خودرو اصفهان رونمایی می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به رونمایی از یک دستگاه اتوبوس برقی طی روز جاری در بوستان گفتگو اظهار کرد: یک دستگاه اتوبوس برقی محصول مشترک نهاد علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و کارخانه زرین‌خودرو اصفهان وابسته به وزارت دفاع امروز رونمایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه قوای محرکه و بُرد الکترونیکی این اتوبوس توسط نهاد علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه تهران تولید شده گفت: بخش اتوبوسی این خودرو توسط کارخانه زرین‌خودرو اصفهان ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه این اتوبوس برقی نسخه اولیه اتوبوس‌هایی است که به صورت برقی قرار است در کشور تولید شود اظهار کرد: شهرداری جهت حمایت از حمل و نقل پاک و توجه به سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها قرار است تفاهم‌نامه‌ای را در این زمینه منعقد کند.

وی در خصوص محل فعالیت این اتوبوس‌های برقی گفت: ما تلاش می‌کنیم اتوبوس‌های برقی در هسته مرکزی شهر که بیشترین آلودگی هوا را دارند مورد استفاده قرار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار