آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۵۸۰۴
همزمان با سراسر کشور؛

۱۸ حوزه استان کرمانشاه؛ میزبان ۴۳ هزار داوطلب کنکور سراسری

۴۳ هزار و ۹۶۸ داوطلب کنکور سراسری در پنج رشته هنر، ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان‌های خارجه از امروز، ۹ تیرماه در ۱۸ حوزه اصلی استان کرمانشاه رقابت می‌کنند.

//رقابت ۴۳ هزار داوطلب کنکور سراسری در ۱۸ حوزه استان کرمانشاه

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سجاد دادفر مسئول حفاظت آزمون کنکور سراسری در استان کرمانشاه گفت: رقابت ۴۳ هزار و ۹۶۸ داوطلب کنکور سراسری در پنج رشته هنر، ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان‌های خارجه از امروز ۹ تیرماه همزمان با سراسر کشور در ۱۸ حوزه اصلی ۱۴ شهرستان استان کرمانشاه آغاز شد.


مسئول حفاظت آزمون کنکور سراسری در استان کرمانشاه با بیان اینکه رقابت‌های کنکور سراسری با رقابت بین داوطلبان رشته هنر آغاز شده است، افزود: امسال ۴۳ هزار و ۹۶۸ داوطلب کنکور داریم که هزار نفر نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.


دادفر با بیان اینکه رشته علوم تجربی با ۲۳ هزار و ۴۴۴ داوطلب بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است، افزود: آزمون امسال از روز چهارشنبه ۹ تیر تا شنبه ۱۱ تیر ماه در ۱۸ حوزه اصلی در ۱۴ شهرستان استان کرمانشاه برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: شهر کرمانشاه دارای پنج حوزه اصلی در دانشگاه رازی، آزاد اسلامی، پیام نور، صنعتی و اداره کل آموزش و پرورش است.


دادفر بیشترین تراکم کنکور را متعلق به رشته تجربی در روز جمعه اعلام کرد و گفت: برای آزمون تجربی ۱۷۴ حوزه اصلی و فرعی در نظر گرفته شده است.


وی اظهار کرد: امسال ۵۳.۳۲ درصد دواطلبان متعلق به گروه تجربی هستند که نسبت به سال گذشته با ۵۶.۹۴ درصد روند کاهشی این گروه را نشان می‌دهد.


دادفر با بیان اینکه علوم انسانی با ۲۵.۵۵ درصد رتبه دوم داوطلبان کنکور را در استان دارد، گفت: گروه زبان‌های خارجی نیز با ۱۰.۵ درصد رتبه سوم و گروه ریاضی با ۵.۹ درصد و همچنین هنر با ۴.۷۳ درصد رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده اند.


وی آمار سال گذشته گروه ریاضی را ۶.۸۲ درصد اعلام کرد و گفت: متاسفانه هر سال شاهد کاهش دواطلبان گروه ریاضی هستیم و این موضوع یک زنگ خطر جدی است.


مسئول حفاظت آزمون استان کرمانشاه در ادامه از رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی در استان خبر داد و گفت: جای هیچگونه نگرانی از نظر بهداشتی وجود ندارد و داوطلبان م یتوانند با خیال راحت در آزمون شرکت کنند.

 

وی افزود: برای برگزاری سالم کنکور امسال از نظر سلامت داوطلبان به خاطر کرونا و نیز سلامت آزمون و جلوگیری از تخلفات به دقت برنامه ریزی شده است.


نتایج اولیه کنکور امسال دهه اول مرداد ماه مشخص می‌شود و انتخاب رشته نیز در نیمه اول مرداد ماه خواهد بود، همچنین نتایج نهایی هفته آخر شهریور ماه مشخص خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار