آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۷۴۰

رجبی مشهدی: مراکز درمانی و حساس باید به مولد‌های اضطراری برق مجهز باشند

سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: مراکز درمانی و حساس هیچگاه در اولویت قطع برق نخواهند بود، اما این مراکز نیز بر اساس الزامات قانونی باید به مولد‌های اضطراری برق مجهز باشند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی صبح امروز یکشنبه در نشست خبری مشترک با محوریت تأمین آب و برق کشور در تابستان سال ۱۴۰۰، در خصوص خاموشی‌ها گفت: در صورتی که میزان محدودیت در تولید و میزان مصرف از قبل مشخص باشد، می‌توان جداول خاموشی را برنامه‌ریزی و منتشر کرد.

این مقام مسئول افزود: با این حال وقتی خاموشی به دلیل نقص یا مشکل فنی در شبکه که بیشتر با حوادث ناخواسته و عملکرد رله‌های حفاظتی و به منظور حفظ پایداری شبکه برق رخ می‌دهد، امکان اطلاع‌رسانی ندارد.

وی همچنین در خصوص ضرورت استفاده مراکز حساس مانند بیمارستان‌ها از مولد‌های اضطراری نیز گفت: بیمارستان‌ها یا هر مرکز حساس دیگری که نیاز حیاتی به برق دارد، موظف به احداث مولد‌های اضطراری است، ضمن آنکه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و حساس کشور هیچگاه در اولویت قطع برق قرار نمی‌گیرند.

رجبی مشهدی در خصوص طرح تعویض کولر‌های گازی فرسوده نیز گفت: این طرح در سال گذشته به تصویب شورای اقتصاد رسید، اما، چون الزام استفاده از تولیدکنندگان داخلی در این مصوبه وجود دارد، این گروه با مشخصات فنی و استاندارد‌های تعیین شده، امکان تولید را نداشتند به همین دلیل مشخصات فنی اصلاح و دوباره به تصویب شورای اقتصاد رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها این طرح امسال آغاز و به همین منظور فراخوان‌هایی برای شناسایی و حضور تولیدکنندگان داخلی منتشر می‌شود.

وی همچنین درباره شناسایی مراکز استخراج غیرمجاز رمز ارز نیز گفت: تاکنون ۳۶۴۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شناسایی شده است که از این مراکز ۱۹۶ هزار و ۲۳۳ ماینر کشف شده است.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: توان برق مصرفی این مراکز ۵۷۰ مگاوات در محل مصرف بود که برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف، باید نیروگاهی به بزرگی ۷۵۰ مگاوات احداث می‌شد که با شناسایی این مراکز تعداد بسیار زیادی از مردم از خاموشی برق نجات یافتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار