آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۲۱۷
قادرزاده مطرح کرد

چاپ ۵۱ کتاب در زمینه زبان و ادبیات کردی در دانشگاه کردستان

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان گفت: در سال‌های اخیر ۵۱ کتاب در زمینه زبان و ادبیات کردی در این دانشگاه چاپ شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید قادرزاده رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان گفت: این دانشگاه در سال‌های گذشته همواره حامی زبان و ادبیات کردی بوده و خوشبختانه شاهد چاپ ۵۱ کتاب در این زمینه بوده‌ایم.

قادرزاده افزود: خدمات بسیاری در راستای گسترش زبان و ادبیات کردی در استان کردستان صورت گرفته که بیشترین تلاش را این دانشگاه داشته است.

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان به فعالیت‌های انجام شده توسط این پژوهشکده اشاره کرد و افزود: تاسیس رشته زبان و ادبیات کردی و یکپارچه سازی خط بریل کردی از جمله این فعالیت‌ها است که بدون حمایت دانشگاه کردستان و مسئولان استانی، تحقق پیدا نمی‌کرد.

وی زبان و ادبیات کردی را از اولویت‌های فرهنگی استان دانست و تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه کردستان به مرجعی برای این حوزه تبدیل شده و امیدواریم در آینده نیز شاهد شکوفایی و گسترش بیشتر آن باشیم.

قادرزاده به سختی‌های موجود در طرح یکپارچه سازی خط بریل کردی اشاره و اظهار کرد: تلاش و همت بسیاری برای پیاده سازی این طرح صورت گرفته و بیشترین زحمات را کارگروه طرح انجام داده است.

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان جامعه روشندلان را جدا از جامعه ندانست و گفت: نابینایان و کم بینایان دارای ظرفیت‌های ارزنده بسیاری هستند و باید بتوانیم از این مهم به خوبی استفاده کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار