آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۸۰۹
فرماندار شهرستان گچساران خبر داد

مهار آتش سوزی جنگل‌های «نارک» گچساران

فرماندار شهرستان گچساران گفت: آتش سوزی جنگل‌های نارک در این شهرستان بطور کامل مهار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،علیرضا اتابک فرماندار شهرستان گچساران گفت: بخشی از آتش جنگل‌های منطقه حفاظت شده خامی نیز مهار شده، اما همچنان در چند نقطه آتش سوزی ادامه دارد.

اتابک اظهارکرد: سه فروند بالگرد در حال انتقال نیرو‌ها و کمک به مهار آتش هستند و از صبح امروز انتقال نیرو‌های محلی و مردمی و ادارات مختلف را با ارتفاعات جهت مهار و خاموش کردن اتش انتقال دادند.

بیشتر بخوانید:




فرماندار شهرستان گچساران تاکید کرد: صعب العبور بودن منطقه، دمای بالای ۵۳ درجه‌ای هوا، صخره‌ای بودن منطقه و وزش باد شدید روند کنترل و مهار آتش را با کُندی مواجه کرده است.

شایان ذکر است که آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع ارتفاعات منطقه «نارک» در شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد از ساعت ۲۳ پنجشنبه شب آغاز شده و پس از حدود ۱۰۸ ساعت تلاش از زمین و هوا توسط نیرو‌ها و بالگردها، بعلت وزش باد شدید، دمای هوای ۵۰ درجه سانتیگراد، سخت گذر و صعب العبور بودن منطقه و شیب تند همچنان این آتش خاموش شده البته به جنگل‌های منطقه حفاظت شده "خامی" رسیده و همچنان در چند منطقه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار