به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این تصویبنامه کارآفرین پیشرو شخصی که کسب و کار بنیانگذاری شده توسط او موجب ارتقای زنجیره ارزش صنعت مربوط خود شده و به سطح مشخصی از رشد شاخص ترکیبی اشتغال، فروش و صادرات دست یافته است.
اولین پیشرو بودن میتواند در یکی از زمینههای دستیابی به بازارهای جدید و رقابتی، دستیابی به برند فراملی و پیاده سازی سازو کارهایی در کل زنجیره ارزش که موجب ارتقای کیفیت یا کاهش هزینه کل زنجیره ارزش صنعت مربوط شود.
بر اساس این مصوبه هرساله سهم کارآفرینان پیشرو از تسهیلات و مشوقهای بودجهای در قوانین بودجه سنواتی منظور میشود و برنامههای تحت عنوان موضوع تولید و اشتغال با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه تعیین خواهد شد.
کارآفرینان پیشرو همچنین باید یکی از فعالیتهای زیر را به عنوان مسوولیت اجتماعی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه بر عهده گیرند.
بر این اساس راه اندازی مرکز نوآوری، باشگاه کارآفرینان نوجوان، مراکز رشد کارآفرینی یا باشگاه صادرات شتابدهی، پرورش و رشد گروههای جوان دارای ظرفیت بالا، راه اندازی کافه کارآفرینی در زیست بوم، اجرای فعالیتهای سبز و دوستدار محیط زیست، بسترسازی برای گفت وگوی سیاست گذاران منطقهای و بازیگران زیست بوم و ... از جمله این فعالیت هاست.