آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۰۸۳۵

نادری: روحانی می‌خواهد اذهان را از بی‌عرضگی دولت منحرف کند

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: روحانی اظهارات خود را هوشمندانه مطرح می‌کند تا حتی در دقایق پایانی نیز با ساخت دوقطبی‌های کاذب، اذهان را از بی‌عرضگی دولتش منحرف کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد نادری نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در حساب شخصی خود در توئیتر در واکنش به موضع‌گیری اخیری رئیس‌جمهور پیرامون ممانعت رفع تحریم‌ها به واسطه قانون مجلس، نوشت: به نظرم بهترین پاسخ به اظهارات اخیر روحانی مبنی بر اینکه قانون مجلس نگذاشت تحریم‌ها رفع شود، فعلاً سکوت نمایندگان مجلس است.

وی تصریح کرد: او این اظهارات را نه از سر سادگی و ندانستن، بلکه هوشمندانه مطرح می‌کند تا حتی در دقایق پایانی نیز با ساخت دوقطبی‌های کاذب، اذهان را از بی‌عُرضگی دولتش منحرف کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار