کد خبر:۹۵۲۱۷۲
با فناوری گرمایش القایی صورت می‌گیرد

طراحی و ساخت دستگاه خشک کن رسانشی مواد غذایی از سوی محققان دانشگاه ارومیه

دستگاه خشک کن رسانشی میوه و مواد غذایی با فناوری گرمایش القایی از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه طراحی و ساخته شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دستگاه خشک کن رسانشی میوه و مواد غذایی با فناوری گرمایش القایی از سوی وحید رستم پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و احمد پیری دکترای مکانیک بیوسیستم و سید حجت موسوی کارشناس ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه اروميه طراحی و ساخته شده است.

دستگاه خشک کن مذکور بر اساس فناوری القایی- تماسی عمل می‌کند و می‌توان از آن برای خشک کردن طیف وسیعی از محصولات کشاورزی استفاده کرد. توسعه این فناوری در خشک کن‌ها برای اولین بار توسط این تیم انجام شده و در واقع اين خشک کن دارای هیچ نمونه مشابه داخلى و خارجی نیست.


فناوری منحصر به فرد استفاده شده در این خشک کن باعث شده تا دستگاه مذکور نسبت به خشک کن‌های موجود دارای مزایای انحصاری. قابلیت خشک کردن طیف وسیعی از محصولات، کیفیت بالای محصول خشک شده، مصرف انرژی کم، زمان کوتاه خشک کردن و ساختار و کاربردى ساده باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار