آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۳۵۸۱
نشست خبری «تیتر ۱۲»؛

لاری: بیش از ۱۰۰۰ اثر برگزیده در جشنواره «تیتر ۱۲» / آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان

معاون فرهنگی وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۰۰۰ اثر در جشنواره تیتر ۱۲ به مرحله نهایی راه یافتند.

لاری: بیش از ۱۰۰۰ اثر برگزیده در جشنواره «تیتر ۱۲» / مشارکت بیش از ۱۵۳ دانشگاه

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی وزارت بهداشت، در نشست خبری جشنواره نشریات  دانشجویی تیتر ۱۲ گفت: از آبان ماه فراخوان را آغاز کردیم بیش از ۲۸ هزار آثار در سامانه ثبت شد و ۱۵۳ دانشگاه در این جشنواره مشارکت کردند که با وجود تعطیلی دانشگاه‌ها افت مشارکت در آثار نداشتیم.

وی افزود: در این دوره جشنواره غربالگری اولیه انجام شد و آثار به ۲۳ هزار ۷۸۹ اثر رسید که این باعث  صرفه جویه ۴۸ میلیون تومانی هزینه در جشنواره شد. جشنواره تیتر ۱۲ در ۵ بخش نشریات برگزیده، آثار برگزیده، بخش ویژه، سرزمین مجازی و مادری برگزار می‌شود.

 لاری اضافه کرد: ۹۷۵ اثر به مرحله نهایی رسید، برای دانشجویانی که آثار ارسال کردند کارنامه ارسال شد، که از بین آن‌ها ۹۱۹ نفر اعتراض کردند که روشنگری در این زمینه صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: راه یافتگان آثار نهایی ۱۰۴۵ نفر هستند که ۲۰۳ نفر برگزیده داریم که ۱۰۹ نشریات برتر، ۷۸ اثر وزارت بهداشت و ۱۱۵ اثر وزارت علوم است.

لاری اضافه کرد: مراسم اختتامیه ۱۷ و ۱۸ مرداد در دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

۸۰ درصد دانشجویان بالینی علوم پزشکی واکسینه شدند

معاون وزیر بهداشت درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان در کشور گفت: ۴۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حضور داشتند و محل‌های ایزوله و پروتکل‌های بهداشتی را در این مدت رعایت کردیم.از زمانی که بحث واکسن کادر درمان مطرح شد تاکنون ۸۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی در گروه بالینی واکسینه شدند. برخی دانشگاه‌ها این موضوع به ۹۰ درصد هم رسید و برخی از دانشگاه‌ها این آمار کمتر بود که دلیل آن هم حضور دانشجویان در محل زندگی شان بود.

لاری خاطرنشان کرد: البته برخی دانشگاه‌ها تمام دانشجویان حتی غیر بالینی را هم واکسینه کرده بوند. با هماهنگی که با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت صورت گرفته قرار است دانشجویانی که در محل زندگی خود حضور دارند، همانجا واکسیناسیون صورت بگیرد.

وی یادآور شد: نکته جالب توجه این است که دانشجویان علوم پزشکی در قالب کار دانشجویی درخواست داشته اند که دانشجویان برای واکسیناسیون مشارکت داشته باشند که با هماهنگی‌های صورت گرفته در برخی از دانشگاه‌ها این کار انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: برای مهرماه برنامه ریزی صورت گرفته و طبق قول معاونت بهداشت واکسیناسیون دانشجویان غیربالینی‌ها انجام بگیرد که این دانشجویان را برای اول مهر در دانشگاه‌ها داشته باشیم. اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی که در گروه غیربالینی حضور دارند نیز واکسیناسیون آن‌ها به زودی به اتمام می‌رسد.

وی افزود: بر اساس جلساتی که در این زمینه برگزار شده است و به گفته وزیر علوم اولویت واکسیناسیون دانشجویان در وزارت علوم با دانشجویان دکتری و ارشد است و طبق قول معاونت بهداشتی از شهریورماه واکسیناسیون دانشجویان را شروع می‌کنند.

لاری خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها هیچ گاه کاملا بسته نبوده که بخواهیم بازگشایی کنیم بلکه به سمت آموزش حضوری حرکت خواهیم کرد. آموزش حضوری در مهرماه را با توجه به روند واکسیناسیون در نظر می‌گیریم.

لاری همچنین به برنامه وزارت بهداشت در خصوص میزان وام‌های دانشجویی در سال جاری اشاره کرد و گفت: ما امسال برای دانشجویان علوم پزشکی افزایش وام داشتیم به طوری که در حوزه وام ودیعه مسکن این وام را به سه دسته تقسیم کردیم که براساس آن در شهر‌های بزرگ دانشجویان تا سقف مبلغ ۶۰ میلیون می‌تواند دریافت کند بنابراین در سال جاری با توجه به افزایش منابعی که داریم قطعا در حوزه وام‌ها با افزایش مواجه خواهیم شد.

هزینه ۹۰۰ میلیارد تومانی برای تجهیز و بهسازی خوابگاه‌های علوم پزشکی

سخنگوی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: ما طی دو سال گذشته برای فراهم کردن شرایط رفاهی برتر دانشجویان علوم پزشکی تلاش‌های زیادی کردیم به طوری که در حوزه خوابگاه‌ها حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومان طی دو سال گذشته با عنوان کمک به دانشگاه‌های علوم پزشکی برای بهسازی و تجهیزات این خوابگاه‌ها تزریق نمودیم و فضا به گونه‌ای شد که دانشگاه‌ها برای تعمیر و بهسازی خوابگاه‌های خودب ا یکدیگر رقابت کردند.

وی ادامه داد: همچنین ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی برای تکمیل پروژه‌های نیمه کار خود در حوزه خوابگاه‌ها وام دریافت کردند و براساس وامی که به آن‌ها دادیم برخی از دانشگاه‌ها حتی خوابگاه خریدند.

لاری خاطر نشان کرد: در حوزه تغذیه میزان دریافتی دانشجویان بابت ژتون غذا بسیار کمتر از میزانی است که دانشگاه‌ها برای آن هزینه می‌کنند مثلا هر دانشجویی علوم پزشکی برای هر پرس غذا مبلغ ۱۸۵۰ تومان پرداخت می‌کند در حالی که هزینه تمام شده آن برای دانشگاه ۳۵ هزار تومان می‌باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین به میزان اجرایی شدن تسهیلات در نظر گرفته برای دانشجویان دستیاری اشاره کرد و گفت: فراهم کردن شرایط بهتر برای این دانشجویان برای ما از اهمیت بسیاری بالای برخوردار است چرا که این دانشجویان در خط مقدم درمان قرار دارند و تلاش زیادی برای تامین سلامت جامعه انجام می‌دهند به همین جهت ما تلاش می‌کنیم تا حقوقی برای آن‌ها تعریف کنیم که تحقق آن لازم است همکاری از سوی مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه صورت بگیرد. تا لایحه‌ای برای این امر تنظیم و بتوانیم حقوق ثابتی برای دانشجویان رزیدنت پرداخت کنیم که هم بیمه سلامت و تامین اجتماعی آن‌ها فراهم شود.

لاری همچنین از افزایش حدود ۷۰ درصدی دریافتی‌های دانشجویان دستیاری خبر داد و گفت: سال گذشته حقوق این دانشجویان تا ۵۰ درصد افزایش یافت و امسال نیز با مساعدت رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی برای آن‌ها اعمال شد و با توجه به تامین منابعی که صورت گرفته این افزایش حقوق از فروردین ماه برای دانشجویان دستیاری اعمال می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ثبت نام برای بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دستیاری از هفته پیش شروع شده است گفت این بیمه به شکل بیمه خویش فرما و وام تامین خواهد شد؛ که شامل سه نوع بیمه ا ز کارافتادگی و بازنشستگی و فوت خواهد شد و تاکنون ۷۰۰۰ دانشجو برای آن ثبت نام کردند و به محض تکمیل شده ثبت نام صندوق رفاه مبالغ هر رزیدنت را وازیر خواهد کرد.

وی در خصوص آزمون ارتقای دانشجویان دستیاری نیز گفت: خوشبختانه با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در حال حاضر نمرات داخل بخشی سهم زیادی در ارتقای آن‌ها خواهد داشت و براساس این تصمیم ۹۸.۵ درصد رزیدنت‌ها توانستند آزمون ارتقای خود را پاس کنند.

لاری با تاکید بر اینکه سهم رزیدنت‌ها ا زکارانه بیمارستانی باید شفاف و مشخص شود گفت: با توجه به این که رزیدنت‌ها در امور درمانی فعال می‌کند و برای بیمارستان‌ها درآمدزایی دارند باید سهم آن‌ها در کارانه شفاف و افزایش یابد البته برخی دانشگاه‌ها کارانه خوبی برای رزیدنت‌ها تعریف کردند، اما برخی دیگر در این زمینه کارانه‌های پایینی پرداخت می‌کند.

سخنگوی وزارت بهداشت بر ضرورت تدوین آیین نامه در حوزه پایون‌ها و استراحتگاه‌های دانشجویان تاکید کرد و گفت: ما ۱۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز پاویون‌های پرداخت کردیم و قول پرداخت ۳۰ میلیارد داده شده که ۱۰ میلیارد آن توزیع و مابقی قرار است از منابع کرونایی پرداخت شود، اما قرار است با همکاری شورا‌های صنفی آیین نامه‌ای د راین حوزه تدوین شود که نظارت آن برعهده معاونت دانشجویی گذاشته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار