
سردار حمیدی - رییس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد :
چهارشنبه و پنج شنبه فعالیت عمرانی نداریم
سردار محمد حسین حمیدی از تعطیلی تمامی فعالیت های عمرانی ، در روز چهارشنبه و پنج شنبه در سطح شهر تهران بمناسبت برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری خبر داد .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد حسین حمیدی گفت: در روز چهارشنبه و پنج شنبه در سطح شهر تهران و بمناسبت برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری هیچگونه عملیات عمرانی در سطح معابر ، خیابان ها و بزرگراههای شهر تهران نخواهیم داشت و هرگونه اقدام در این خصوص ممنوع می باشد.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت : انجام فعالیت های عمرانی در روز چهارشنبه و پنج شنبه در کل سطح شهر تهران بویژه در معابر اصلی و بزرگراهی ممنوع و پلیس راهور اجازه انجام عملیات عمرانی و حفاری و روکش آسفالت را نخواهد داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.