کد خبر:۹۵۴۰۹۹

تکذیب خبر عدم اعطاء مرخصی به یک محکوم امنیتی / هومن جوکار با پدر مرحوم خود ملاقات داشته است

در پی انتشار خبر فوت پدر یکی از محکومان امنیتی، یک منبع آگاه به اطلاع می‌رساند هفته گذشته به این محکوم امنیتی (هومن جوکار) برای ملاقات با پدر خود مرخصی اعطاء شد و این محکوم امنیتی با پدر خود ملاقات داشته است.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار خبر فوت پدر یکی از محکومان امنیتی، یک منبع آگاه ضمن طلب صبر و آرامش و آرزوی مغفرت برای پدر مرحوم آقای هومن جوکار به اطلاع می‌رساند هفته گذشته به این محکوم امنیتی برای ملاقات با پدر خود مرخصی اعطاء شد و این محکوم امنیتی با پدر خود ملاقات داشته است.

بدین وسیله اظهاراتی که در جریان آن‌ها عنوان می‌شود که این محکوم امنیتی فرصت و اجازه ملاقات با پدر خود را نداشته است، تکذیب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار