کد خبر:۹۵۶۸۰۶

بازدید اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از سرم سازی شهرری/ نیازی به واردات سرم نیست

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: نیازی به واردات سرم نیست و عطشی که در جامعه نسبت به سرم ایجاد شده بود، برطرف شده و کمبود سرم در کشور ناشی از بی‌برنامگی مسؤولان مربوطه در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روح الامینی، پاکمهر و محمدبیگی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه توکلی فرماندار ویژه شهرستان ری در راستای حمایت و تحقق شعار «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها»، از شرکت فرآورده‌های تزریقی و دارویی ایران در شهرری بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و موضوعات و روند تولید در این شرکت قرار گرفتند.

محمد پاک‌مهر نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه این بازدید در راستای رسالت نظارت نمایندگان به ویژه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با توجه به شرایط بحران کرونا و کمبودی که اخیرا در زمینه سرم رخ داد انجام شد، گفت: با خارج شدن یکی از کارخانه‌های سرم‌سازی یعنی داروسازی شهید قاضی در تبریز از گردونه تولید، مقداری بیمارستان‌ها در زمینه تامین سرم دچار چالش شدند. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز مقداری سرم وارد کردند.

تولید ماهانه ۴/۵ میلیون عدد سرم

وی افزود: امروز بازدید امیدبخشی انجام شد و به داشتن چنین کارخانه‌هایی و خصوصا شرکت فرآورده‌های تزریقی و دارویی ایران افتخار می‌کنیم. کارخانه‌ای که در شهر ری فعالیت می‌کند و میزان تولید بالایی دارد و روزانه بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار عدد بطری سرم تولید می‌کند و ماهانه بطور میانگین ۴/۵ میلیون عدد سرم در این شرکت تولید می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: همه استانداردهای تولید در این شرکت رعایت می‌شود و سرم‌های با کیفیت و استاندارد و با تکنولوژی روز در این کارخانه تولید می‌شوند. انبارهای این شرکت مملو از سرم است و نباید در زمینه تولید سرم دغدغه‌ای داشته باشیم و هیچ نیازی به واردات سرم نیست و درباره عطشی که با توجه به کرونا در جامعه نسبت به سرم ایجاد شده است نیز فکر می‌کنم که دیگر برطرف شده باشد.

پاک‌مهر تصریح کرد: با توجه به دپوی سرمی که در شرکت فرآورده‌های تزریقی و دارویی ایران دیدیم و خطوط تولیدی که فعال هستند و ورود قریب‌الوقوع کارخانه سرم‌سازی شهید قاضی به مدار تولید و فعالیت چند کارخانه سرم‌سازی در کشور نیاز کشور به سرم بطور کامل از طریق تولیدات داخلی تامین می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه در زمینه کمبود سرم در کشور رخ داد، ناشی از بی‌برنامگی مسؤولان مربوطه در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بود.

به گزارش فارس؛ شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران با در اختیار داشتن فضای آزمایشگاهی مدرن به مساحت یکهزار و صد مترمربع و امکانات متناسب و متخصصان زبده و توانمند در امور تحقیقات و نوآوری در تدارک تهیه داروهای جدید است.

این شرکت با توان تولید حداقل ۴۰ میلیون عدد انواع محصولات با کیفیت L.V.P (محصولات تزریقی حجیم) در حجم های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ سی سی پیشتاز صنعت تولید سرم بوده است.

این شرکت برای اولین بار و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و دستگاه مجهز و منطبق با ضوابط و اصول داروسازی و به روش B.F.S انواع محصولات S.V.P (محصولات تزریقی با حجم کم) شامل آب مقطر استریل تزریقی، محلول سدیم کلراید % ۰.۹ تزریقی و نیز قطره های چشمی مشتمل بر انواع قطره های اشک مصنوعی تکدوز ۰.۵ میلی لیتری و قطره نفازولین تک دوز چشمی را از هر نظر مشابه انواع خارجی ساخته شده در کشورهای پیشرفته تولید می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار