کد خبر:۹۵۷۶۶۳
از امشب، ۳۰ مرداد؛

هیات عزاداری دانشجویان اردبیلی در دهه دوم محرم برگزار می‌شود

مراسم عزاداری هیات مکتب الشهدای بسیج دانشجویی اردبیل در دهه دوم محرم از امشب، ۳۰ مرداد آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیئت مکتب الشهدای بسیج دانشجویی اردبیل در دهه دوم محرم مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع) را برگزار می‌کند.

در مراسم عزاداری این هیات دانشجویی آیت الله فروغی به سخنرانی می‌پردازند و جمعی از مداحان اهل بیت (ع) مرثیه سرایی می‌کنند.

زمان برگزاری هیئت دانشجویی دانشگاه‌های اردبیل از شنبه، ۳۰ مرداد آغاز می‌شود و تا هشتم شهریور ادامه دارد. این مراسم ساعت ۲۱ دقیقه و به صورت حضوری در مدرسه راهیان صادق (ع) اردبیل برگزار می‌شود.

آماده//// هیئت عزاداری دانشجویان اردبیلی در دهه دوم محرم برگزار می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
تو رو به قرآن یکی جلوی این عزاداران و برگزار کنندگان مراسم اینچنینی رو بگره . تو این وضعیت کرونا از ۹ شب تا یک نصف شب مراسم در محیط مسکونی و صدای شدید و زیاد و هرشب بچه ها و بیماران اذیت میشن به ولله امام حسین راضی نیس.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار