کد خبر:۹۵۸۵۳
99درصد روستاهاي قم به بركت سفر گذشته مقام معظم رهبري به قم از آب بهره مند شدند
سرپرست شركت آب و فاضلاب روستايي قم با تاكيد بر بركات سفر رهبر انقلاب در سال 74 به قم گفت: 99 درصد روستاها از نعمت آب بهره مند هستند.
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از ستاد خبري نمايشگاه جلوه هاي همت و تلاش، سعید ابوالقاسمی راد عصر امروز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، با اشاره به پيشرفت هاي صورت گرفته در روستاهاي قم خاطرنشان كرد: به بركت سفر مقام معظم رهبري به قم از سال 74 تا به امروز 99 درصد از روستاهاي قم از نعمت آب بهره مند هستند.
وي افزود: بزرگ ترين پروژه هاي روستايي در حال اجراست كه اميدواريم در سفر اخير مقام معظم رهبري اعتبارات بيشتري جذب كنيم و اعلام كنيم كه هيج كدام از روستاها مشكلي از نظر آبرساني ندارند.
ابوالقاسمي در ادامه از به بهره برداري رسيدن آب شيرين كن خورشيدي در قم خبر داد و اظهار داشت: يك طرح يك طرح دانشگاهي است كه توسط دانسجويان دانشگاه ارايه شد و مورد بررسي قرار گرفت و با توجه به مشخصات، اين طرح پذيرفته شد و نمونه كارگاهيآن ساخته و موردتاييد قرار گرفت.
مدير شركت آب و فاضلاب روستايي قم اضافه کرد: نمونه عملياتي آب شيرين كن خورشيدي انجام شده و در قمرود ساخته شده است كه يك ماه پيش فعاليت خود را آغاز كرد و به زودي مورد بهره بردراي قرار مي گيرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰