کد خبر:۹۵۹۶۹۲
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

قرار نیست با خوردن هویج کرونا نگیریم/کدام سبزیجات ویتامین A دارند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اینکه ما هر چه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم کرونا نمی‌گیریم، حرف علمی نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوه‌هایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند.

وی ادامه داد: برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.

عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمی‌گیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار