
براساس اطلاعیه دانشگاه؛
پذیرفته شدگان مقطع دکتری دانشگاه اراک تا ۲۰ شهریور برای ارسال مدارک مهلت دارند
مدیریت آموزشی دانشگاه اراک در اطلاعیهای اعلام کرد که پذیرفته شدگان دکتری این دانشگاه برای ارسال اصل مدارک خود تا ۲۰ شهریور فرصت دارند.
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، مدیریت آموزشی دانشگاه اراک در اطلاعیهای نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری در این دانشگاه را اعلام کرد.
براساس این اطلاعیه پذیرفته شدگان دکتری این دانشگاه باید ثبت نام خود را در ۲ مرحله انجام دهند، در مرحله اول اسکن مدارک به سامانه گلستان دانشگاه اراک ارسال میشود.
مرحله دوم ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه اراک باید اصل مدارک را به صورت پستی به آدرس گروه آموزشی مربوطه خود ارسال کنند. مهلت ارسال مدارک تا ۲۰ شهریور اعلام شده است.
همچنین همه پذیرفته شدگان باید در سایت کارنامه سلامت وزارت علوم ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کنند و پرینت ثبت نام را به مسئول درمانگاه دانشگاه تحویل دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.