آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۲۲۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ساخت حمام و سرویس بهداشتی در روستای «درصوفیان» بجنورد / ۸۰ درصد مردم روستا محروم از زیرساخت‌های بهداشتی هستند + تصاویر

مسئول گروه جهادی سفیران کار و تلاش گفت: اردوی جهادی ساخت سرویس بهداشتی و حمام برای خانواده کم برخوردار در روستای «درصوفیان» انجام شد.

ابوالفضل اصغری‌راد، مسئول گروه سفیران کار و تلاش در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری اردوی جهادی در روستای «درصوفیان» بجنورد، اظهار کرد: در این روستا بیشتر از ۱۰۰ خانواده زندگی می‌کنند که باوجود طبیعت بی نظیر و ظرفیت بالقوه گردشگری و توسعه کشاورزی در این روستا، بیش از ۸۰ درصد مردم در حوزه‌های بهداشتی مشکلات زیادی دارند.

اصغری‌راد با بیان اینکه نبود تجهیزات بهداشتی در این روستا در شرایط پاندمی کرونا، نگران کننده است، افزود: در این اردوی جهادی پروژه ساخت سرویس بهداشتی و حمام برای خانواده کم برخوردار و درگیر بیماری صعب العلاج صورت گرفت.

مسئول گروه جهادی سفیران کار و تلاش افزود: هزینه‌های عمرانی این گروه جهادی از طریق مشارکت مردمی، کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی و موسسه خیریه امدادگران عاشورا تأمین شد.

وی خاطرنشان کرد: گروه جهادی سفیران کار و تلاش متشکل از اعضای سابق تشکل‌های دانشجویی دانشگاه خراسان شمالی است و کار خود برای رفع محرومیت و گسترش آبادانی در این استان آغاز کرده است.

ساخت حمام و سرویس بهداشتی در روستای «درصوفیان» بجنورد / ۸۰ درصد مردم روستا محروم از زیرساخت‌های بهداشتی هستند

ساخت حمام و سرویس بهداشتی در روستای «درصوفیان» بجنورد / ۸۰ درصد مردم روستا محروم از زیرساخت‌های بهداشتی هستند

ساخت حمام و سرویس بهداشتی در روستای «درصوفیان» بجنورد / ۸۰ درصد مردم روستا محروم از زیرساخت‌های بهداشتی هستند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار