کد خبر:۹۶۶۹۵۵
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در بازدید از رازی:

در رفع موانع و حمایت از تولید نهایی واکسن «رازی کووپارس» تسریع شود

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به همراه بازرس کل امور جهاد کشاورزی و بازرس کل امور صمت سازمان از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، غلامعباس ترکی معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان در این بازدید که با حضور رییس و مدیران موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی انجام شد از بخش‌های مختلف تحقیقاتی موسسه و مراحل نهایی طرح کار آزمایی بالینی واکسن «رازی کووپارس» بازدید کرد.

همچنین مسئولان موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی توضیحاتی در خصوص مشخصات و مزایای واکسن «رازی کووپارس» و چگونگی طی مراحل قانونی جهت اجرای فاز‌های سه‌گانه کار آزمایی بالینی و مشکلات و مسائل فعلی از جمله کمبود نقدینگی موسسه برای تولید انبوه، تعیین تکلیف واکسن‌های تولید شده٬ کندی پیشرفت اجرای فاز سه، (به دلیل هم‌زمانی با واردات تعداد بالای واکسن در روز‌های اخیر و کمبود داوطلب) ارائه کردند.

همچنین با نظر معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور مقرر شد رییس موسسه نسبت به اعلام کتبی مشکلات و موانع تولید انبوه واکسن «رازی کووپارس» به سازمان بازرسی کل کشور اقدام کند تا پیگیری لازم به منظور رفع موانع تولید انجام شود.

ترکی معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به طی مراحل فنی و قانونی تولید واکسن «رازی کووپارس» و نتایج مطلوب حاصله از اجرای فاز‌های سه‌گانه کار آزمایی بالینی آن، بر تسریع در اجرای مراحل نهایی تولید و تزریق عمومی آن و اطلاع‌رسانی دقیق از فرایند و نتایج حاصله تأکید کرد.

در جریان این بازدید معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در گفتگو با برخی مراجعین دیدگاه آنان را جویا شد که مراجعه‌کنندگان از فرایند اجرای طرح ابراز رضایت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار