کد خبر:۹۶۷۹۲۱

شربیانی:مشخص نبودن زمان پایان طرح‌های شهری جفا به مردم است

رییس شورای شهرستان ری و عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: نمی‌توان مردم را از سال ۹۸ به ۱۴۰۰ و از آن به زمان نا‌مشخص دیگری ارجاع داد، معطل نگه داشتن مردم باعث ناامیدی و بدبینی به عملکرد مسئولین میشود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران پنجاه و هشتمین جلسه ستاد خدمات و زیرساخت بازآفرینی تهران در سازمان نوسازی شهرتهران با موضوع بررسی میزان پیشرفت مصوبات کمیته در منطقه ۲۰ با حضور جعفر بندی شربیانی عضو هیات رییسه شورای شهر تهران برگزار شد.

شربیانی در این جلسه بر ضرورت پیگیری مصوبات دبیرخانه ستاد بازآفرینی تاکید کرد و گفت: هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی با زمان بندی مشخص جهت رفع هرچه سریع‌تر مشکلات مردم و محلات بویژه منطقه ۲۰ از جمله مواردی است که باید به صورت ویژه پیگیری شود.

وی افزود: مشکلات و معضلات محله عباس آباد و تقی آباد در لوله گذاری و سرپوشیده کردن کانال فاضلاب و نیز لزوم تشکیل جلسه با آبفای منطقه و مشخص کردن دلایل عدم اجرای پروژه نیز از جمله مواردی است که باید پیگیری شود.

شربیانی در ادامه با بیان اینکه مشخص نبودن زمان پایان طرح‌ها جفا به مردم است گفت: نمی‌توان مردم را از سال ۹۸ به ۱۴۰۰ و از آن به زمان نا‌مشخص دیگری ارجاع داد، معطل نگه داشتن مردم باعث ناامیدی و بدبینی به عملکرد مسئولین می‌شود.

رییس شورای شهرستان ری با اشاره به برخی از معضلات، گفت: ضرورت جا به جایی تیر‌های برق که به دلیل قرارگرفتن در محل عبور مرور مردم باعث مشکلات برای شهروندان شده و البته در مواقع بحران نیز قطعا چالشی برای خدمات شهری خواهد بود. حدود ۷۷ تیربرق در منطقه ۲۰ در محل عبور مرور قراردارد که هرچه سریع‌تر باید تعیین تکلیف شود.

شربیانی خبر داد: پیرو همین موضوع مقرر شد هفته آینده یک جلسه ویژه در مورد محله عباس‌آباد با حضور معاون محترم استاندار تهران و شهردار منطقه ۲۰ و حضور اینجانب در استانداری تهران برگزار شود تا هرچه سریع‌تر یک زمان دقیق برای پایان این طرح‌ها مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار