آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۰۴۸۰
طی سفر به استان فارس؛

ساداتی‌نژاد: ایجاد ۱۰۰۰ شغل با بهره برداری از شهرک گلخانه‌ای فجر ایزد

سیدجواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی گفت : با بهره‌برداری از شهرک گلخانه‌ای فجر ایزدخواست شهرستان زرین دشت برای ۱۰۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.
ساداتی‌نژاد: ایجاد ۱۰۰۰ شغل با بهره برداری از شهرک گلخانه‌ای فجر ایزد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ساداتی نژاد در سفر به زرین دشت مورد استقبال مردم و مسئولان شهرستان قرار گرفت و با حضور در گلزار شهدای شهرپیر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

 

وی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان قرار گرفت و افزود: این مشکلات در جلسه شورای اداری که با حضور رئیس جمهور در شیراز برگزار خواهد شد مطرح و پیگیری خواهد شد.

 

ساداتی نژاد در بازدید از شهرک گلخانه‌ای فجر ایزدخواست از بهره برداری سریع این مجموعه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این شهرک گلخانه‌ای در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار و با ظرفیت ۱۰۰۰ شغل در حال احداث است.

 

امام جمعه شهرپیر گفت: شهرستان زرین دشت سالهاست که با مشکلات جاده‌ای و آب دست و پنجه نرم می‌کند و مردم بسیار در رنج و زحمت هستند.

 

حجت السلام مومنی تبار در جلسه‌ای که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در زرین دشت تشکیل شد افزود: جاده‌های مواصلاتی جهرم به زرین دشت و زرین دشت به داراب و همچنین گردنه منتهی به حاج آباد از مهمترین مشکلات این منطقه است و سالیانه افراد زیادی در این جاده‌ها کشته و مصدوم میشوند.

 

وی افزود: یکی دیگر از عمده مشکلات زرین دشت اشتغال و بیکاری جوانان است که سبب مشکلات اجتماعی و گا‌ها مهاجرت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار