کد خبر:۹۷۲۵۲۸
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

هیچ فرآورده‌ای بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی عرضه نمی‌شود

مدیر کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ فرآورده‌ای بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی مجوز ترخیص و مصرف نخواهد گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین عزیزی با اشاره به مصرف دو گروه برنج در کشور، شامل برنج‌های تولید داخل و برنج‌های خارجی و وارداتی گفت: برنج‌هایی که از خارج وارد کشور می‌شود تحت کنترل سازمان‌های استاندارد و غذا و دارو هستند.

وی افزود: البته قبل از ورود، آنالیز و تاییدیه‌های لازم از آن‌ها گرفته شده و بعد از ورود به کشور هم مجدد نمونه برداری می‌شوند و با ویژگی‌های استاندارد و سلامتی غذا و دارو مطابقت داده می‌شوند و اگر مطابق بود، ترخیص می‌شوند.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: بنابر این تا به حال هیچ گونه برنجی که مطابق با استاندارد و ویژگی‌های سازمان غدا و دارو نبوده و یا انطباقی با شرایط لازم نداشته، ترخیص نشده است.

عزیزی در مورد برنج‌های داخلی گفت: فقط یک بررسی‌های کلی از نظر آلودگی‌های مختلف انجام شده، زیرا برنج‌های داخلی فعلا به صورت فله عرضه می‌شوند و اگر بسته بندی بشوند در آن کارخانه جاتی که بسته بندی می‌شوند تحت نظارت هستند و لازم است استاندارد‌های مربوطه و ویژگی‌های لازم سلامتی را رعایت بکنند.

وی با بیان اینکه در آینده در نظر است که برنج‌های داخلی هم تحت کنترل و نظارت قرار گیرند، افزود: بنابر این هیچ فرآورده‌ای غیر از برنج هم بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی مجوز ترخیص و مصرف نخواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار