به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین عزیزی با اشاره به مصرف دو گروه برنج در کشور، شامل برنجهای تولید داخل و برنجهای خارجی و وارداتی گفت: برنجهایی که از خارج وارد کشور میشود تحت کنترل سازمانهای استاندارد و غذا و دارو هستند.
وی افزود: البته قبل از ورود، آنالیز و تاییدیههای لازم از آنها گرفته شده و بعد از ورود به کشور هم مجدد نمونه برداری میشوند و با ویژگیهای استاندارد و سلامتی غذا و دارو مطابقت داده میشوند و اگر مطابق بود، ترخیص میشوند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: بنابر این تا به حال هیچ گونه برنجی که مطابق با استاندارد و ویژگیهای سازمان غدا و دارو نبوده و یا انطباقی با شرایط لازم نداشته، ترخیص نشده است.
عزیزی در مورد برنجهای داخلی گفت: فقط یک بررسیهای کلی از نظر آلودگیهای مختلف انجام شده، زیرا برنجهای داخلی فعلا به صورت فله عرضه میشوند و اگر بسته بندی بشوند در آن کارخانه جاتی که بسته بندی میشوند تحت نظارت هستند و لازم است استانداردهای مربوطه و ویژگیهای لازم سلامتی را رعایت بکنند.
وی با بیان اینکه در آینده در نظر است که برنجهای داخلی هم تحت کنترل و نظارت قرار گیرند، افزود: بنابر این هیچ فرآوردهای غیر از برنج هم بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی مجوز ترخیص و مصرف نخواهد گرفت.