کد خبر:۹۷۳۵۲۰
گزارش دانشجو از گلایه مالباختگان نگین غرب/

۲۰ سال است زندگی و رویاهای بچه‌های ما را خراب کرده‌اید

به گفته یکی از معترضین پرونده نگین غرب پرونده فعلی آن‌ها در دادگاه انقلاب همچنان باز است و مالباختگان نیز با گذشت بیست سال از تشکیل پرونده بلا تکلیف مانده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ سرانجام برخی از پروژه‌های بزرگ ساخت مسکن به جای ایجاد سقفی مطمئن و امن، رفت و آمد در راهروهای دادگاه و دویدن به دنبال پول بی‌زبانی است که کلاهبرداران از آن‌ها با وعده و وعیدهای مختلف اخذ کرده‌اند.

مالباختگان پروژه بزرگ نگین غرب از جمله کسانی هستند که از بیست سال پیش تا کنون درگیر پرونده‌ای باز در قوه قضائیه اند و پس از گذشت این مدت طولانی همچنان بلاتکلیف مانده‌اند.

برخی از مالباختگان این پرونده قضایی که تعداد شاکیان آن هم کم نیست و کثیر الشاکی محسوب می‌شود در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از عدم رسیدگی به وضعیت پرونده و مشخص نبودن سرانجام پولی که از دست داده‌اند، شاکی هستند.

به گفته یکی از معترضین پرونده نگین غرب پرونده فعلی آن‌ها در دادگاه انقلاب همچنان باز است و مالباختگان نیز با گذشت بیست سال از تشکیل پرونده بلا تکلیف مانده‌اند و قول غلامحسین اسماعیلی سخنگوی سابق قوه قضائیه و رئیس دفتر رئیس جمهور فعلی به تعیین تکلیف پرونده فوق هم در جمع خبرنگاران تا کنون عملی نشده است.

این فرد مالباخته همچنین گفت: ما طبق قراردادی که داریم میخواهیم که آپارتمان ما را تحویل بدهند و یا معادل آن ملک جایگزینی را به ما واگذار کنند و کسی به ۲۰ سال عمر ما که با مشکلات فراوان در تامین مسکن در طول این سالها تلف شد اهمیتی نمی‌دهد.

او می‌گوید: به ما می‌گویند منتظر باشید تا سایر گروههای مالباخته پرونده نگین غرب خسارت خود را در قالب وجوه ۱۰۰ میلیون، ۲۰۰ میلیون و ... دریافت کنند و سپس نوبت به شما می‌رسد و در شرایط فعلی که هزینه‌های تامین مسکن چند برابر سالهای گذشته شده است، این مسئله واقعا دور از انصاف و عدالت است.

در روزهای نخست سال جاری رئیس دستگاه قضا از صدور رای قطعی پرونده نگین غرب سخن گفت و حالا علاوه بر اعتراض برخی از مالباختگان این پرونده قضایی به رأی صادر شده در مرحله اجرای احکام هیچ خبری از رأی نهایی قوه قضائیه نیست.

انتظار می‌رود که رئیس دستگاه قضا با اهمیتی که در رسیدگی به پرونده‌های قدیمی قائل است، رسیدگی به پرونده قضایی نگین غرب را که بیست سال از قدمت آن سپری می‌شود را هم در اولویت کاری قرار بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار