کد خبر:۹۷۴۴۵۸

«کولیوند» و «جعفریان» گزینه‌های پیشنهادی برای ریاست جمعیت هلال احمر

جلسه شورای عالی هلال احمر شب گذشته برگزارشد و دو گزینه‌پیشنهادی برای ریاست جمعیت هلال احمر به رئیس جمهور انتخاب شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای عالی هلال احمر امشب برگزارشد و گزینه‌های پیشنهادی برای ریاست جمعیت هلال احمر به رئیس جمهور انتخاب شدند.

در جلسه شب گذشته، پیرحسین کولیوند و محمد جعفریان به ترتیب با ۱۳ و ۸ رأی ماخوذه به عنوان گزینه‌های پیشنهادی به رئیس جمهور انتخاب و معرفی شدند.

لازم به ذکر است پس از انتخاب میان ۲۲ کاندیدای ریاست جمعیت هلال احمر دو نفر از این افراد که بیشترین رای را کسب کرده اند به رئیس جمهور معرفی شده و رئیس جمهور نیز در نهایت یک نفر را به عنوان ریاست جمعیت هلال احمر انتخاب خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار