کد خبر:۹۷۵۴۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

8 درصد بودجه سلامت سازمان جهانی بهداشت مربوط به مشکلات اضافه وزن است

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه اضافه وزن، مشکل 44 درصد از دیابتی ها است، گفت: هشت درصد بودجه سلامت سازمان جهانی بهداشت مربوط به مشکلات چاقی و اضافه وزن است.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شیراز، دکتر محمد هادی ایمانیه امروز در افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی تغذیه در مجتمع رفاهی دانشگاه شیراز، اظهار داشت: علوم تغذیه در عرصه آموزشی، رشد قابل توجهی در رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور داشته است.
وي افزود: کسانی که علوم تغذیه را مطالعه می کنند، باید فرهنگ غذایی را به گونه اي در جامعه هماهنگ کنند که مرتبط با سلامت جسمی و روحی افراد جامعه باشد.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه هر چه جامعه به سمت صنعتی شدن پیش رود از تحرک جسمی کاسته می شود، بیان داشت: با صنعتی شدن جوامع، بیماری هایی مانند چاقی، اضافه وزن، فشار خون و دیابت به وجود می آید كه تنها از طریق تصحیح مواد غذایی می توانیم بیماریها را کاهش و یا درصد آن را کم کنیم.
ايمانيه تصریح کرد: بر اساس پیش بینی سازمان جهانی بهداشت، در سال 2015 تقریبا دو میلیارد نفر مبتلا به افزایش وزن هستند و هفت میلیون نفر دچار چاقی خواهند بود که فرهنگ سازی و  آموزش در حوزه سلامت و فرهنگ غذایی سالم می تواند از بروز ناهنجاری ها بکاهد.
 وی بیان داشت: اضافه وزن مشکل 44 در صد از دیابتی هاست و هشت درصد بودجه سلامت سازمان جهانی بهداشت مربوط به مشکلات چاقی و اضافه وزن مي شود.
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد: اخیرا در بعضی از کشورها، مدارس دوستدار سلامت به وجود آمده است و این نوید را به ما می دهد که تأثیر گذاری خوبی بر روی سطح فرهنگ غذایی دانش آموزی به وجود خواهد آورد.
ایمانیه به تلاش کلینیک های متابولیکی در شیراز اشاره و خاطرنشان کرد: 12کلینیک برای بیماری های متابولیکی در شیراز وجود دارد که در کنار آنها استادان متخصص در این رشته فعالیت بسزایی دارند.
 وي همچنین به مصوبات کنگره دهم اشاره ای کرد و گفت: بازنگری کتب درسی مدارس در ارتباط با غذا، تدوین نقشه علمی و جامع کشور در ارتباط با تغذیه، شناسایی و معرفی غذای سالم و تبلیغ غذای سالم از طریق رسانه ملی، از مصوبات کنگره دهم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هدف از برگزاری این کنگره را برداشتن گامي دیگر در جهت حل مشکلات مربوط به تغذیه در ایران خواند و تصریح کرد: امیدواریم در این کنگره مشکلات مربوط به تغذیه، مورد توجه مسئولان وزارت بهداشت قرار گیرد تا با هماهنگی با انجمن ملی تغذیه ایران و دانشگاه های علوم پزشکی گامی موفق در حل این مشکل برداشته شود./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار