
کد خبر:۹۷۶۰۷۷
اداره کل تبلیغات اسلامی و دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی تفاهمنامه همکاری امضا کردند
اداره کل تبلیغات اسلامی و دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی با هدف ارتقای توانمندیهای مهارتی و آموزشی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه همکاری بین اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی و دانشگاه فرهنگیان این استان منقعد شد.
این تفاهم نامه با هدف استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای این دو نهاد در زمینههای قرآنی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی، هنری و رسانهای به امضا رسیده است.
تفاهم نامه اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی و دانشگاه فرهنگیان در راستای هم افزایی، تعامل و همکاری موثر این نهادهای تبلیغی و علمی امضا شده است.
ایجاد بستر مساعد جهت ارتقا سطح توانمندی مهارتی و آموزشی، ارائه راهکارهای مشترک جهت تولید و ارتقا محتوای آموزشی و تولید محصولات فاخر قرآنی، فرهنگی و رسانهای با استفاده از ظرفیتهای طرفین و نهادینه سازی انس با قرآن دیگر اهداف این تفاهم اعلام شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.