کد خبر:۹۷۷۸۶۹
رئیس دانشگاه خبر داد:

آغاز کلاس‌های حضوری دانشگاه علمی کاربردی خوزستان

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با اشاره به آغاز کلاس‌های حضوری، گفت: حضور دانشجویان الزامی است و دانشجویانی که در کلاس‌ها حاضر نمی‌شوند، غیبت خواهند خورد.

پنجشنبه/////آغاز کلاس‌های حضوری دانشگاه علمی کاربردی خوزستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رحیم قاسمیه، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان درباره بازگشایی این دانشگاه اظهار کرد: کلاس‌های عملی دانشجویان کاردانی و کارشناسی دانشگاه از چند روز پیش به صورت حضوری آغاز شده است و اگر مرکزی تاکنون کلاس‌های حضوری خود را آغاز نکرده است، موظف است این کلاس‌ها را آغاز کند و کلاس‌هایی که برگزار نکرده را نیز جبران کند.

وی با بیان اینکه درس‌های نظری همچنان به صورت مجازی و در بستر سامانه‌های دانشگاه ارائه خواهد شد، گفت: تمام درس‌های کارگاهی و عملی به صورت حضوری آغاز شده‌اند البته فاصله فیزیکی بین دانشجویان و پروتکل‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت می‌ِشوند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با بیان اینکه دانشجویانی می‌توانند در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، گفت: حضور دانشجویان الزامی است و دانشجویانی که در کلاس‌ها حاضر نمی‌شوند، غیبت خواهند خورد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار