آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۱۰۶۸
فردا، ۱۲ آذر؛

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی همدان در نمازجمعه سخنرانی می‌کند

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی همدان فردا، ۱۱ آذر در نمازجمعه این شهرستان سخنرانی می‌کند.

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی همدان در نمازجمعه سخنرانی می‌کندبه گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، داوود سرمدی، دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در دانشگاه علوم پزشکی همدان، سخنران پیش از خطبه در نماز جمعه همدان است.

 

سرمدی فردا، ۱۲ آذر، در تربیون نماز جمعه حضور می‌یابد و درباره نقش جنبش‌های دانشجویی در مبارزه با استکبار، ضرورت عدالتخواهی، مذاکرات هسته‌ای که در وین ر حال انجام است، ازدواج و معیشت جوانان و ... سخنرانی می‌کند.

 

گفتنی است، در ابتدا قرار بود یکی از بانوان دانشجو به نمایندگی از دانشجویان همدانی در نماز جمعه حضور یابد اما مجوز لازم برای حضور وی صادر نشد.

 

در آستانه روز دانشجو، تریبون نماز جمعه در اختیار نمایندگان دانشجویی قرار گرفته تا دغدغه‌های کشور را از نگاه دانشجویان مطرح کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار