کد خبر:۹۸۶۲۶۲

اتومبیل عضو شورای شهر امیدیه آتش زده شد

اتومبیل محمدرضا آقاجری، رئیس سابق و عضو فعلی شورای شهر امیدیه که به مبارزه با زمین خواری معروف است، دیشب به آتش کشیده شد.

ماشین عضو سابق شورای شهر امیدیه آتش زده شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اتومبیل محمدرضا آقاجری، رئیس سابق و عضو فعلی شورای شهر امیدیه که از افراد با سابقه در بحث زمین‌خواری در امیدیه است، در ساعات پایانی دیشب به آتش کشیده شد. این اتفاق درحالی رخ داد که آقاجری خود در تهران حضور داشت.

لازم به ذکر است، دیروز، سعید سعادتی وکیل محمدرضا آقاجری رئیس سابق شورای شهر امیدیه از نقض رای قطعی موکل خود و تجویز اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور خبر داد.

 پیش‌تر در ۱۲ مرداد سال ۱۳۹۸ محمدرضا شریفات، شهردار امیدیه و محمدرضا آقاجری، رئیس شورای شهر امیدیه بازداشت شدند علت آن هم افشاگری زمین خواری‌هایی بود که ۱۰ سال پیش صورت گرفته بود.جالب اینجاست که این بازداشت به دلیل مبارزه با زمین خواری صورت گرفته بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار