کد خبر:۹۸۹۳۸۰

آمریکا همچنان در صدر کشور‌های درگیر کرونا

مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۳۱۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۵۰۷ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۵۱۲ هزار و ۷۹۲ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده است و ۲۶۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۹۱۳ نفر از مبتلایان نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آمار‌های رسمی، آمریکا همچنان با بیش از ۶۲.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۸۶۱ هزار قربانی در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۵.۸ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۲.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۶۲۰ هزار و هند با بیش از ۴۸۴ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

آمریکا همچنان در صدر کشور‌های درگیر کرونا

بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۳۱۶ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی بیش از ۱۴.۶ میلیون بیمار کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع شش میلیون و ۲۰۸ هزار و ۳۳۷ ابتلا و ۱۳۱ هزار و ۹۱۵ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه دوازدهم در بین کشور‌های دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۹ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های انگلیس، فرانسه، روسیه، ترکیه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، آرژانتین، ایران، کلمبیا، اندونزی، لهستان، مکزیک، اوکراین، آفریقای جنوبی و هلند نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گفتنی است، روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۲ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار